Palvelut

Huolto / korjaus

Jätevesipuhdistamon huollot ja korjaukset, merkkiriippumattomasti ammattitaidolla. Olemme erikoistuneet panos- ja pienpuhdistamoihin. Kavekon vahva huolto osaaminen tekee jätevesijärjestelmän omistamisesta luotettavaa. Haluamme tehdä myös maksamisesta helppoa joten tarjoamme kattavat maksuvaihtoehdot myös huoltoihin ja korjauksiin. Työ on kotitalousvähennyskelpoinen.

Teemme korjauksia myös kaikenlaisiin pumppaamoihin. Olipa pumppaamosi tai pumppaus rakennelmasi minkälainen tahansa voit ottaa meihin yhteyttä! Myös yritykset, taloyhtiöt jne.

Tilaa huolto helposti ja nopeasti soittamalla numeroon 045 1220 664 tai sähköpostilla yhteys@kaveko.fi

Vuosihuoltosopimus

Kavekon vuosihuoltosopimus on huolettomin ratkaisu ja sillä takaat puhdistamollesi parhaan mahdollisen toimivuuden. Säästä aikaa tärkeämmille asioille ja anna meidän huolehtia jätevesijärjestelmäsi toimivuudesta! Vuosihuoltosopimus sisältää puhdistamon kokonaisvaltaisen huollon ja pesun sekä 20 litraa saostuskemikaalia. Vuosihuolto suoritetaan kerran vuodessa, sovittuna ajankohtana. Sinun ei tarvitse muistaa tilata huoltoa vaan me soitamme sinulle ja sovimme ajankohdan. Maksat aina vasta kun huolto suoritettu. Liity nyt tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! Työ on kotitalousvähennyskelpoinen.

Se on helppoa, soita numeroon 045 1220 664 tai laita sähköpostia osoitteeseen yhteys@kaveko.fi

Asennuspalvelu

Panos- ja pienpuhdistamoiden asennukset ammattitaidolla, aina asiakkaan tarpeet huomioiden. Meiltä myös kokonaispakettina puhdistamo ja asennus, edullisesti. Ota rohkeasti yhteyttä!

Varaosat

Tarjoamme laadukkaat varaosat jätevesipuhdistamoihin edullisesti. Huomaa, että tuotteet ei ole osoitettu tietylle merkille/mallille, koska useat varaosistamme sopivat moneen eri puhdistamoon. Varaosat ovat valmistajien alkuperäisvaraosia tai laadultaan parempia kuin alkuperäiset. Mikäli et ole varma jonkin tuotteen sopivuudesta puhdistamoosi, ota rohkeasti yhteyttä! Laajennamme varaosavalikoimaamme jatkuvasti.

Kemikaalit

Tarjoamme PIX saostuskemikaalia jätevesijärjestelmiin edullisesti. Kemikaalit on pakattuna 10 litran astioihin. Noudettuna Tyrnävältä, Espoosta tai sovitusta paikasta. Voit myös kysyä mikäli olemme sinun suunnallasi liikkeellä voimme toimittaa kotiovelle.

Puhelintuki

Voit soittaa meille mikäli sinulla on kysyttävää tuotteista, palveluista tai tarvitset apua/ neuvoja jätevesijärjestelmäsi kanssa. Autamme mielellämme eikä meille soittaminen ole kalliiden palvelunumeroiden takana!

Veli-Pekka Korkiakoski 045 1220 664

Joonas Korkiakoski 050 4621 202

Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella alta:

SOITA
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial